fbpx

BOSS/Consult NL

423,50

De wereldwijde economische en sociale reset heeft grote gevolgen voor u persoonlijk, als gezin en als organisatie. Het wereldbeeld van iemand die uitsluitend door de massamedia wordt geïnformeerd, is niet klaar voor de economische reset.

Bovendien zult u geen enkele traditionele bedrijfsadviseur vinden die u vertelt wat u echt zou moeten horen.

BOSS/MAKER is op vele fronten ‘ahead of the game’ geweest en hebben op de gebeurtenissen wel 1 tot 2 jaar vóór de mainstream geanticipeerd. Als bedrijfsstrategen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om áltijd vooruit te blijven kijken en te anticiperen op wat komen gaat.

Let op: Leden ontvangen 25% korting!

What is in it for you?

Kunt u het nog bijbenen?

Want hoe houdt u zich staande in een snel veranderende wereld vol propaganda, social engineering en misleiding via de massamedia?
Hoe gaat u om met de grote economische en sociale veranderingen die in uw werk maar ook privé plaatsvinden?

Op verzoek van velen bieden wij een luisterend oor en strategisch advies aan mensen en organisaties die behoefte hebben aan een goed gesprek met een onafhankelijke expert.

Al onze consultants zijn getraind door een van de beste open source analisten ter wereld en bieden u een heel ander perspectief.
Met onze unieke plan van aanpak, kennis en ervaring leveren we oplossingen die u waarschijnlijk zelf niet had kunnen (voor)zien.

Het is niet altijd eenvoudig om met uw collega’s, medewerkers of familie of gezin te praten over uw zorgen, vooral wanneer u weet dat wat u wilt bespreken niet noodzakelijkerwijs goed wordt ontvangen. U kunt zich daar dus eenzaam in voelen.

Een discreet gesprek met een ervaren Bossmaker consultant, is van onschatbare waarde.

Let op: Leden ontvangen 25% korting!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop