fbpx

Verwacht
het onverwachte

Ja, u kunt leren hoe u uzelf, uw bedrijf of uw familie kunt voorbereiden. Scroll naar beneden voor meer informatie.

1: Voor uzelf zorgen

Uw eigen persoonlijke zaken op orde

U kunt de problemen van anderen niet oplossen wanneer uw eigen problemen een afleiding vormen. Zorg ervoor dat er geen afleiding meer is vanuit optionele of problematische situaties. Zorg ervoor dat u uw vermogen op de juiste manier bewaart, buiten het huidige corrupte fiatsysteem om. Zorg voor uw eigen voedsel, water, energie en veiligheid.

2: Intenties op orde

Stel uw morele kompas in

Degenen die de dienst uitmaken in de nabije toekomst, zullen andere waarden hebben dan degenen die vroeger de dienst uitmaakten. Wees duidelijk waar u en uw organisatie echt voor staan én in het feit wat er zeker niet-onderhandelbaar is.

3: Grondig onderzoek doen

Breid uw informatiebronnen uit

De massamedia zijn gecompromitteerd door tientallen jaren van infiltratie en corruptie. Ze zijn medeplichtig aan zware criminaliteit, al is het maar via een samenzwering van zwijgen, zij kunnen u niet het hele verhaal vertellen. Voor een accuraat beeld is het zaak om alternatieve bronnen van journalistiek en analyse te raadplegen.

4: Identificeren en verbinden met sleutelfiguren

Bouw uw menselijk netwerk uit

Overweeg om een tijdelijke en informele organisatie op te zetten om veranderingen te volgen. Gebruik een “who knows, who cares, who can” model om diegenen aan te trekken die voldoende geïnformeerd en gemotiveerd zijn en over voldoende middelen beschikken om vrijwillig en op eigen initiatief te handelen.

TRUST YOUR PLAN

Ons doel is om u te helpen om door The Storm te navigeren met een eigen plan waarop u kunt vertrouwen.

5: Strategische blootstelling

Beheer uw eigen blootstelling

Begin met het beheren van uw blootstelling aan deep state bedrijven en sectoren. Denk na over uw belangrijkste zakelijke contracten en of ze robuust en toekomstbestendig zijn. Begin met het plannen van onvoorziene gebeurtenissen aan zowel vraag- als aanbod kant.

6: Kansen verzilveren

Identificeer de mogelijke kansen

Er zal een eenmalige kans zijn om talent van besmette organisaties te verwerven, bedrijven op te kopen tegen noodlijdende prijzen en marktrollen te bezetten waarvan de vorige houders door de huidige storm zijn vernietigd. Met een minimum aan investeringen kan een passief inkomen worden gecreëerd. Het is beter om in een rap tempo de juiste stappen te zetten dan te wachten op volledige zekerheid. Begin met het maken van uw boodschappenlijstje.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop