fbpx

Navigate the Reset

We werken aan de lancering van Bossmaker als een platform. Een platform dat u helpt om uw eigen plan en daarmee toekomst op te bouwen om door deze Great Awakening te gedijen door de innerlijke en de uiterlijke wereld op elkaar af te stemmen. In plaats van gevangen te zitten in een dilemma van dienstbaarheid aan uzelf versus dienstbaarheid aan anderen, kunt u iedereen van dienst zijn.

Ons doel is om individuen en organisaties te helpen om door de wereldwijde economische en sociale reset te navigeren met een eigen plan waarop u kunt vertrouwen. Een plan dat de innerlijke groei in afstemt op extern succes – in plaats van dat succes te saboteren door gevoelens van schuld en onwaardigheid.

MARTIN GEDDES

Martin Geddes wordt algemeen beschouwd als een van ‘s werelds top strategie-analisten van de Great Awakening. Het aantal lezers van zijn nieuwsbrief is in een jaar tijd verviervoudigd, zijn Twitter is van 7.000 naar meer dan 70.000 volgers gegroeid.
Geddes schreef artikelen over de Great Awakening die meer dan een kwart miljoen hits bereikten – en nog 100+ andere artikelen over deze ongekende paradigmaverschuiving.
Martin studeerde wiskunde en informatica aan de Universiteit van Oxford en is auteur, schrijver, spreker, telecomexpert en adviseur van de Raad van Advies. Als Bossmaker helpt Martin Geddes senior executives te begrijpen wat er gebeurt en te anticiperen op wat ons te wachten staat.

RONALD HEISTER

Ronald Heister is een wereldwijde Marketing & Public Relations Strateeg, auteur en spreker. Heister is een directe afstammeling van de beroemde Oostenrijkse veldmaarschalk Sigbert Graf Heister en enige erfgenaam van zijn individuele Cestui Que Vie Geboorte Trust Nalatenschap. Heister’s zoektocht naar de waarheid deed hem jarenlang de Great Awakening volgen. Ronald is ‘s werelds eerste marketeer die ondernemers en burgers helpt om de ongekende paradigmaverschuiving te doorstaan.
Ronald studeerde Marketing & PR, begon zijn carrière als journalist en presentator voor de publieke radio en televisie, werd vervolgens Director of Communications voor nationale en Europese overheidsinstellingen en is momenteel adviseur voor internationale CEO’s, top notch bedrijven en KMO’s.
Zijn doel is om meningen te vormen en kansen in kaart te brengen, zodat u een plan heeft om om te bouwen. Een plan voor uzelf, uw familie en uw bedrijf.

Mainstream waarheid?

Kun jij met de waarheid omgaan?

Global mainstream media bieden u simpelweg niet de juiste informatie om goed geïnformeerde keuzes te maken voor uw persoonlijke en professionele leven.

Leden van BOSS/MAKER ontvangenThe BOSS/MAKER Times en maken deel uit van de BOSS/MAKER Community. Ook kunnen zij gebruik maken van het BOSS/MAKER Consult.

Zo helpen we u zich voor te bereiden op de wereldwijde vertrouwensapocalyps. Zo ondersteunen we u tijdens de Great Awakening paradigmaverschuiving, die ons van een op schulden gebaseerde economie naar een andere economie leidt: de People’s Economy.

Word lid van BOSS/MAKER, wij bieden u een helder inzicht in de volgende 3 hoofdthema’s.

Een

Leven zonder afleiding

Ontdoe u (volledig) van alles wat een afleiding zou kunnen zijn tijdens The Great Storm of 2020.

Twee

Onderwijs uzelf

Vertrouw niet op de MSM, wees betrokken bij sociale media en wees niet bang om vragen te stellen.

Drie

Bouw een solide netwerk

Human capital – financieel kapitaal.
Wie u kent (en liefhebt en door wie u geliefd bent) verslaat geld op de bank.

BOSS/MAKER

Ons doel is om u te helpen om door The Storm te navigeren met een eigen plan dat u kunt vertrouwen.