fbpx

Navigate the Reset

We werken aan de lancering van Bossmaker als een platform. Een platform dat u helpt om uw eigen plan en daarmee toekomst op te bouwen om door deze Great Awakening te gedijen door de innerlijke en de uiterlijke wereld op elkaar af te stemmen. In plaats van gevangen te zitten in een dilemma van dienstbaarheid aan uzelf versus dienstbaarheid aan anderen, kunt u iedereen van dienst zijn.

Ons doel is om individuen en organisaties te helpen om door de wereldwijde economische en sociale reset te navigeren met een eigen plan waarop u kunt vertrouwen. Een plan dat de innerlijke groei in afstemt op extern succes – in plaats van dat succes te saboteren door gevoelens van schuld en onwaardigheid.

MARTIN GEDDES

Martin Geddes wordt algemeen beschouwd als een van ‘s werelds top open source analisten. Martin schreef duizenden artikelen, essays en een boek over de Great Awakening die miljoenen hits bereikten – en nog 100+ andere artikelen over de wereldwijde vertrouwenscrisis en ongekende paradigma verschuiving. Martin studeerde wiskunde en informatica aan de Universiteit van Oxford en is auteur, schrijver, spreker, telecomexpert en adviseur van Raden van Advies. Als BOSS/MAKER helpt Martin Geddes senior executives te begrijpen wat er gebeurt en te anticiperen op wat ons te wachten staat.

 

 

RONALD HEISTER

Z.E. Ronald F.A. van het Huis Heister is Private. Hij is opgestaan in zijn geboorterecht, Enige Erfgenaam van zijn individuele Cestui Que Vie LLC Geboorte Trust Nalatenschap, non-honorair Minister van BUIT- en Landse Zaken en officiële gezant van de Autoriteit Hoge Raad van de Kinderen. Ronald Heister is een directe afstammeling van de beroemde Oostenrijkse veldmaarschalk Sigbert Graf Heister. Ronald heeft een wereldwijde carrière als Marketing & Public Relations Strateeg, auteur en spreker en is ‘s werelds eerste marketeer die ondernemers en Living Man van vlees, bloed en geest helpt om de ongekende paradigma verschuiving te doorstaan door autonoom te leven.
Ronald studeerde rechtswetenschappen, begon zijn carrière als journalist en presentator voor de publieke radio en televisie, werd vervolgens Director of Communications voor nationale en Europese overheidsinstellingen en adviseur voor internationale CEO’s.

Mainstream waarheid?

Kun jij met de waarheid omgaan?

Global mainstream media bieden u simpelweg niet de juiste informatie om goed geïnformeerde keuzes te maken voor uw persoonlijke en professionele leven.

Leden van BOSS/MAKER ontvangenThe BOSS/MAKER Times en maken deel uit van de BOSS/MAKER Community. Ook kunnen zij gebruik maken van het BOSS/MAKER Consult.

Zo helpen we u zich voor te bereiden op de wereldwijde vertrouwensapocalyps. Zo ondersteunen we u tijdens de Great Awakening paradigmaverschuiving, die ons van een op schulden gebaseerde economie naar een andere economie leidt: de People’s Economy.

Word lid van BOSS/MAKER, wij bieden u een helder inzicht in de volgende 3 hoofdthema’s.

Een

Leven zonder afleiding

Ontdoe u (volledig) van alles wat een afleiding zou kunnen zijn tijdens The Great Storm of 2020.

Twee

Onderwijs uzelf

Vertrouw niet op de MSM, wees betrokken bij sociale media en wees niet bang om vragen te stellen.

Drie

Bouw een solide netwerk

Human capital – financieel kapitaal.
Wie u kent (en liefhebt en door wie u geliefd bent) verslaat geld op de bank.

BOSS/MAKER

Ons doel is om u te helpen om door The Storm te navigeren met een eigen plan dat u kunt vertrouwen.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop