fbpx

BOSS/MAKER Lidmaatschap Donatie | 1 jaar

what is in it for you?

BOSS/MAKER Lidmaatschap

 

Private Wealth Shield Settlement
Knowledge Platform

Dynamic multidisciplinary out-of-the-box approach to accelerate your life on both an individual and professional level. To accomplish our goal, we teach several mantra’s:

Autonomy
Wealth Preservation
Energy
Food
Trade & Entrepreneurship
Safety
Community

Betrouwbare toolS, KENNIS en begeleiding

BAAS over eigen leven

Global mainstream media bieden u simpelweg niet de juiste informatie om goed geïnformeerde keuzes te maken voor uw persoonlijke en professionele leven. Niet één consultant vertelt u wat wij u vertellen.

Onze gerenommeerde experts, top open-source analisten en ervaren consultants helpen u zich voor te bereiden op de wereldwijde paradigma verschuiving en de uiterst nadelige effecten van de failliete, op schulden gebaseerde wereldwijde economie. Dat vereist een andere manier van denken en doen, zowel thuis als op het werk en binnen uw organisatie.

BOSS/MAKER is de officiële uitvoeringsorganisatie van de Supreme Authority of the Children. Wij bieden u het eerste en enige Cestui Que Vie LLC Kennisplatform voor Private Wealth Shield Settlement met kennis en expertise op het gebied van autonoom leven: #geboortetrust, #voedsel, #energie, #vermogensbeheer, #ruilmogelijkheden, #handel, #veiligheid en #community.

Wij beseffen dat autonoom worden voor velen een lastig te begrijpen proces is. Niet in de laatste plaats omdat voor de transitie van oude structuren naar nieuwe structuren een ander manier van denken en doen wordt vereist. Thuis én op het werk.

Durft u de verantwoordelijkheid voor uw eigen leven aan?

Word lid en wij zullen u een helder inzicht bieden in de volgende 3 hoofdthema’s.

Een

Leven zonder afleiding

Ontdoe u (volledig) van alles wat een afleiding zou kunnen zijn of angst aanjaagt en concentreer u op wat belangrijk is.

Twee

Informeer uzelf

Vertrouw niet op de mainstream media, leer van de juiste mensen en wees niet bang om terug te keren naar uw authentieke zelf.

En Drie

Bouw een solide netwerk

Human Capital – wie u kent (en liefhebt en door wie u geliefd bent) en Private Wealth verslaan currency op de bank.

Respecteer onze privacy

We hebben groot respect voor de hele mensheid. In ruil daarvoor vragen we niets meer dan datzelfde respect. We zijn ons er terdege van bewust dat onze informatie op het Kennisplatform en in onze consulten gevoelig is. Daarom is het essentieel dat we een bindende geheimhoudingsovereenkomst (NDA) maken om misbruik en misbruik van de informatie te voorkomen. We geven geen juridisch, fiscaal of professioneel advies van welke aard dan ook. We bieden alleen informatie en private diensten voor private mensen. Alle partijen bij de overeenkomst zullen verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. We vragen u om uzelf dienovereenkomstig te besturen.

Klik hier
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop