fbpx

Trust your plan

We bevinden ons in het beginstadium van een ongekende wereldwijde verandering… Een verandering die gevolgen heeft voor ieder individu en elk commercieel bedrijf. Hoe kunt u zich daarop voorbereiden?

Trust apocalypse & Public Shock

Big things are coming

We bevinden ons in het midden van een “vertrouwensapocalyps” – diegenen die u aangewezen zijn als vertrouwenswaardig, hebben herhaaldelijk bewezen dat ze het vertrouwen van ons allemaal hebben geschaad. We zullen snel genoeg ontdekken wie de echte vertrouwelingen zijn, terwijl de leugens en oplichterij aan het licht zullen komen.

Deze gebeurtenissen zullen een schok zijn voor het grootste deel van de mensheid, dat door een mediasamenzwering van zwijgen in slaap is gesust. Ze zullen bang en verward zijn, omdat ze niet weten wie ze moeten vertrouwen. Ook zullen ze zich niet direct bewust zijn van verergerde situatie.

Tijd om te voorbereiden

Nu is de tijd dat vooruitziende leiders zich voorbereiden, om proactief stappen te ondernemen om de situatie in goede banen te leiden. Of u een lange tijd ondernemer bent of aan het begin staat van uw carrière: het is tijd om u nu voor te bereiden. Er is namelijk ruimschoots bewijs dat dit een zeer reële en ernstige situatie is. Het is onverantwoord om deze te negeren.

Waar gaat dit nu echt over?

We zijn er zeker van dat de volgende zaken grote gevolgen zullen hebben voor iedereen.

Monetair systeem

De ineenstorting van ons huidige monetaire systeem zoals we dat kennen…

Goede doelen

Liefdadigheidsinstellingen die niets van dien aard zijn, omdat ze dekking bieden voor illegale

De media

De media-industrie, die op grote schaal te maken krijgt het verlies van vertrouwen door het publiek omdat de wandaden en bedenkelijke methoden van verslaggeving aan het licht komen.

Stichtingen

Politieke stichtingen die worden gebruikt om steekpenningen en uitbetalingen wit te wassen

CQV Geboortetrust

Van Dood en Verloren op Zee naar beneficiaire aanvaarding van je batige Geboortetrust als rechtmatige Enige Erfgenaam.

Moderne slavernij

Multinationale bedrijven die gebruik maken van slavenarbeid of operaties hebben in bepaalde politiek risicovolle landen.

NGO’s

NGO’s met geheime doelstellingen

Financiële industrie

De spelers in de financiële sector, waaronder veel frauduleuze banken

Energie  

Energie, aangezien veel corruptie verband houdt met de olie- en gasextreactie en de handel in grondstoffen. Daarbij ook de drang naar hernieuwbare energiebronnen, die wordt ingegeven door onrechtmatige concerns.

Sectorbrede veranderingen

De confrontatie met iets van deze omvang in ons eigen leven kan nogal ontmoedigend lijken. Vooral wanneer de MBA-strategieboeken zich richten op de positieve waarde creatie in de zogenaamde legitieme economie. Een economie waar fraude en criminaliteit duidelijk aan bod komen in onderwerpen als ‘revenue assurance’ en ‘business continuity planning’.

De ineenstorting van een reeds lang bestaand grootschalig netwerk van georganiseerde misdaad dat elke sector doorkruist, is niet iets waar we een precedent voor hebben. Er is geen hoofdstuk voor dit soort scenario’s in onze leerboeken. We weten alleen dat wij vóór de aankomende verkiezingen één functie hebben: het ‘moeras’ blootleggen – zodat we de volledige waarheid boven water krijgen.

De grote restauratie

Wat er in 2020 gaat gebeuren, is dat meerdere schandalen snel achter elkaar zullen barsten. Dit zijn misdaden tegen de mensheid en verschrikkingen waarvan we hoopten dat ze zouden eindigen met de nazi’s, voorzitter Mao of Pol Pot. Een terugkerend thema van het lekken van informatie door insiders is dat deze processen als een soort ‘Neurenberg 2.0’ zullen worden verspreid.

Dit gaat om het vastleggen van het kader waarin de politiek zich afspeelt.
Dit gaat echter niet over politiek. Het gaat niet over politici.
Het gaat om het herstel van onze burgerrechten.

TRUST YOUR PLAN

Navigate The Storm.

BOSS/TV

Video voor een Baas

BOSS/TV #22 | (English) This video contains an outstanding analysis of the Great Awakening and: how you – as a professional and as an individual, can prepare for the global economic, social, financial and corporate trust apocalyps.

14 februari 2021 | The interview is in English and starts at 01.40. Intro in Dutch with subtitles. BOSS/MAKER's Ronald Heister & the world's top analyst Martin Geddes in an outstanding analysis...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop