fbpx

13 september 2020 | Wat zijn de stappen die u als burger, als professional, als ondernemer, als boer, als directeur grootaandeelhouder, als kunstenaar, als werknemer, als zelfstandige zonder personeel kunt nemen om u, uw gezin, uw werk en inkomen te beschermen? In deze video geeft BOSS/MAKER antwoord op veelgestelde vragen van kijkers.

BOSS/MAKER is 1 tot 2 jaar vooruit in onze analyses en heeft bewezen uiterst accuraat te zijn in onze analyses.
Word lid en ontvang onze BOSS/MAKER Times nieuwsbrief, maak deel uit van onze besloten BOSS/Community en BOSS/Chat.
Als lid ontvangt u tevens 25% korting op het persoonlijke BOSS/Consult.

Read More

Wat zijn de stappen die u als burger, als professional, als ondernemer, als boer, als directeur grootaandeelhouder, als kunstenaar, als werknemer, als zelfstandige zonder personeel kunt nemen om u, uw gezin, uw werk en inkomen te beschermen? In deze video geeft BOSS/MAKER antwoord op veelgestelde vragen van kijkers. Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties. De autoritaire en totalitaire globalistische instituten als VN en EU zijn op sterven na dood en zullen hervormd moeten worden. Regeringen zullen het belang van de burger weer voorop moeten stellen. Het monetaire op schulden gebaseerde bankensysteem is failliet.

Links: https://intelligence.weforum.org/topi…​ https://www.hartvannederland.nl/nieuw…​ https://www.telegraaf.nl/financieel/1…​ https://www.voimagold.com/insight/gol…​ https://www.ninefornews.nl/schokkend-…​ https://www.nu.nl/economie/6075969/ra…​ https://www.youtube.com/watch?v=gYcbG…​ https://www.dailymail.co.uk/femail/ar…​ https://l.facebook.com/l.php?u=https%…​[0]=AT2UIdfqsQ45yLGhZOHe2_V27Co3twAPHyoFg_h_c1wrI_G4vT9XoivTpfwJefgkD1ufNNEU8jVwMGtweCtFOmJbHkGw7juK-BouI8ht8YJNQnZy96pzeKXOu_3mJp1u6Yk_XltnmFOlChXprq5VBg https://www.ninefornews.nl/minister-g…​ https://www.telegraaf.nl/financieel/1…​ https://www.telegraaf.nl/nieuws/49252…​ https://www.telegraaf.nl/financieel/9…


​MINDER WEERGEVEN