fbpx

22 november 2020 | In uw persoonlijke Geboortetrust zit ongeveer 1,5 miljoen per jaar aan waarde. Geld dat u toekomt. Geld dat nu, buiten uw medeweten om, verhandeld wordt op de internationale beurzen. Omdat er bij uw geboorte een trust op UW naam is gevestigd. En dat is nog niet het enige aspect. Nóg belangrijker is, dat u voor de overheid als mens niet eens lijkt te bestaan! Waardoor u een speelbal van zakelijke belangen bent geworden. Met deze video legt Bossmaker u uit hoe dit zit. En vooral, dat u daar zélf wat aan kan doen! Baas over uw eigen leven!

BOSS/MAKER is 1 tot 2 jaar vooruit in onze analyses en heeft bewezen uiterst accuraat te zijn in onze analyses.
Word lid en ontvang onze BOSS/MAKER Times nieuwsbrief, maak deel uit van onze besloten BOSS/Community en BOSS/Chat.
Als lid ontvangt u tevens 25% korting op het persoonlijke BOSS/Consult.

Read More

In uw persoonlijke Geboortetrust zit ongeveer 1,5 miljoen per jaar aan waarde. Geld dat u toekomt. Geld dat nu, buiten uw medeweten om, verhandeld wordt op de internationale beurzen. Omdat er bij uw geboorte een trust op UW naam is gevestigd. En dat is nog niet het enige aspect. Nóg belangrijker is, dat u voor de overheid als mens niet eens lijkt te bestaan! Waardoor u een speelbal van zakelijke belangen bent geworden.

Steeds méér ondernemers en particulieren ontdekken dat niet zij, maar anderen beslissen over hun leven, werk, gezin en inkomen. Sterker nog: voor het overheidssysteem lijkt de levende mens niet eens te bestaan. Waarom zouden we in schaarste moeten leven voor al hetgeen wat ons gratis geschonken is door onze Schepper: water, voedsel, energie, liefde en gezondheid. Waarom zouden we toestaan dat anderen over ons oordelen en beslissen? Hebben wij daar zelf toestemming voor gegeven?

Eigenlijk ging het vlak na onze geboorte al mis: onze ouders kregen een uitnodiging voor het doen van een geboorteaangifte. En wat was de rol van de medisch getuige? Onbedoeld, zijn we drie dagen na de geboorte bij de burgerlijke stand aangegeven én: ingeklaard. Als een postpakket, een commodity, als een goed, onder commercieel handelsrecht. Elk kind krijgt bij de geboorteaangifte een nummer. Zonder dat u dat weet wordt er direct een handelswaarde en een trust aan gekoppeld. Vanaf dat moment bestaan we als levend mens niet meer voor het systeem. Vanaf dat moment geldt maritieme wetgeving (oftewel piratenrecht oftewel het recht van de sterkste). Onze ouders handelden vanuit onwetendheid en goed vertrouwen. Maar is dat vertrouwen wel gerechtvaardigd?

Bij een steeds groter wordende groep dringt het besef door dat wij wél een mens van vlees en bloed zijn en niet een postpakketje. Zij richten hun leven anders in. Zij aanvaarden hun Geboortetrust beneficiair. Want in uw geboortetrust zit veel geld. Heel veel geld. En dat geld is van u. U moet de overheid echter wel laten weten dat u uw erfenis wilt aanvaarden.
Wat betekent beneficiaire aanvaarding van je geboortetrust? Zijn erfgenamen vrij van overheidsdwang en overheidsmaatregelen? Hoe ga je om met de belastingdienst? En kunnen je schulden zoals je hypotheek voortaan betaald worden vanuit de trust? Zijn die schuldcontracten eigenlijk wel rechtsgeldig? Kun je zelf bepalen waar je wel of niet aan mee betaald? Welke ruilmiddelen je gebruikt? Kortom, ben je als Enige Erfgenaam van uw individuele Geboorte Trust Nalatenschap een zelfstandig mens van vlees en bloed?

Wilt u onze unieke BOSS/MAKER Times nieuwsbrief ontvangen en informatie lezen in onze online BOSS/ Community en persoonlijk contact in de BOSS/Telefoongroep?
Word dan lid (5 euro per maand / 60 p jr): https://bossmaker.nl/nl-lidmaatschap/

Onze tweede video over de Geboortetrust bekijk u hier .

Links: https://hogeraadvandekinderen.nl/​


http://www.takecare4.eu/brief-aan-don…
https://sustainabledevelopment.un.org…https://www.youtube.com/watch?v=Xe0mT…https://areweallreallyeducated.com/th…https://www.youtube.com/watch?v=G8Xz_…https://www.youtube.com/watch?v=Yyke3…https://www.youtube.com/watch?v=YObtu…​MINDER WEERGEVEN
MINDER WEERGEVEN
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop