fbpx

18 oktober 2020 | Uw hypotheek, uw lease auto, uw krediet, eigenlijk alle contracten die u heeft worden opnieuw beoordeeld. Door de bank. En waarschijnlijk krijgt u binnen een jaar een ‘vernieuwingsvoorstel’ van de bank in de brievenbus. Met in de kleine lettertjes de nieuwe voorwaarden van uw lening. Waaronder een nieuw rentepercentage.

Word lid: https://bossmaker.nl/nl-lidmaatschap/ en ontvang onze Bossmaker Times nieuwsbrief en maak deel uit van onze Bossmaker Community.
Alle links in de beschrijving.

Read MoreMINDER WEERGEVEN
Wat denkt u dat er gebeurd met de waarde van het onderpand? Het wordt beter of slechter maar het veranderd. De impact van de reset die dit weekeinde plaatsvindt wereldwijd zal hebben, kan zorgen dat het hele financiële systeem implodeert. Want het gaat om maar lieft 80 BILJOEN van de in totaal 200 BILJOEN die wereldwijd aan contracten gereset moet worden. Aan nominale waarde! De echte waarde ligt waarschijnlijk vele malen hoger. Is dit de aankondiging van de Global Debt Reset? Herhaalt de geschiedenis zich als straks niemand meer aan zijn schulden kan voldoen? Net als in London tijdens de grote brand in 1666? Toen vele Londenaren zonder geld kwamen te zitten en de staat hen toen geld en eten bood maar in ruil voor al hun bezit, huizen en grond? En welke keuze gaat u straks maken? En nóg belangrijker: welke keuze kunt u nu, vandaag nog maken, om uw positie te verbeteren?

Word lid van BOSS/MAKER en ontvang onze BOSS/MAKER Times en maak deel uit van onze BOSS/Community en BOSS/Chat https://bossmaker.nl/nl-lidmaatschap/


Links:
Delen uit video vertaald vanuit Lynette Zang (ITM Trading) https://www.youtube.com/watch?v=wXKIa….

PS na het weekeinde toevallig of niet, sluiting van de beurzen: https://www.nu.nl/economie/6084859/te…https://www.tijd.be/markten-live/nieu…

 1. https://sustainabledevelopment.un.org…
 2. https://www.bis.org/review/r190318f.pdf
 3. https://www.bis.org/review/r190318f.pdf
 4. https://www.bloomberg.com/news/articl…
 5. https://www.bloomberg.com/news/articl…
 6. https://www.bloomberg.com/news/articl…
 7. https://www.bloomberg.com/news/articl…
 8. https://www.bloomberg.com/news/articl…
 9. https://www.americanbanker.com/articl…
 10. https://www.imf.org/en/News/Articles/…

  MINDER WEERGEVEN

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop