fbpx
18 september 2020 | De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) voorziet catastrofale maatschappelijke, economische en sociale gevolgen dankzij ‘het virus’: Armoede, structurele werkloosheid, honger, toename van drugs- en alcoholconsumptie, stijging van zelfmoorden, slechte gezondheid, afname levensverwachting, toename van huiselijk geweld, sociale onrust, hogere sterfte, toename criminaliteit, vergroting van de welvaartskloof, hogere analfabetisme, lager opleidingsniveau, vereenzaming van ouderen en het ineenstorten van de sociale cohesie. Wat zijn de stappen die u als burger, als professional, als ondernemer, als boer, als directeur grootaandeelhouder, als kunstenaar, als werknemer, als zelfstandige zonder personeel kunt nemen om u, uw gezin, uw werk en inkomen te beschermen? In deze video geeft BOSS/MAKER antwoord op veelgestelde vragen van kijkers.

BOSS/MAKER is 1 tot 2 jaar vooruit in onze analyses en heeft bewezen uiterst accuraat te zijn in onze analyses.
Word lid en ontvang onze BOSS/MAKER Times nieuwsbrief, maak deel uit van onze besloten BOSS/Community en BOSS/Chat.
Als lid ontvangt u tevens 25% korting op het persoonlijke BOSS/Consult.

Read More

In deze video geeft BOSS/MAKER antwoord op veelgestelde vragen van kijkers.

De Wereld Gezondheids Organisatie voorziet catastrofale maatschappelijke, economische en sociale gevolgen dankzij ‘het virus’: Armoede, structurele werkloosheid, honger, toename van drugs- en alcoholconsumptie, stijging van zelfmoorden, slechte gezondheid, afname levensverwachting, toename van huiselijk geweld, sociale onrust, hogere sterfte, toename criminaliteit, vergroting van de welvaartskloof, hogere analfabetisme, lager opleidingsniveau, vereenzaming van ouderen en het ineenstorten van de sociale cohesie. Wat zijn de stappen die u als burger, als professional, als ondernemer, als boer, als directeur grootaandeelhouder, als kunstenaar, als werknemer, als zelfstandige zonder personeel kunt nemen om u, uw gezin, uw werk en inkomen te beschermen? Wat zijn de gevolgen van de ándere kant in deze oorlog. Die van God en het leger van president Trump. Een leger van almaar groeiende digitale soldaten dat wereldwijd en volledig uitgerust met harde feiten, het moeras van geïnstitutionaliseerde misdaad en corrupte massamedia genadeloos fileert tot op het bot.

Links:
https://www.weforum.org/great-reset/https://www.telegraaf.nl/nieuws/16366…https://www.armstrongeconomics.com/wo…https://themindunleashed.com/2020/08/…https://www.telegraaf.nl/nieuws/52029…https://www.ad.nl/buitenland/europa-g…http://poleshift.ning.com/profiles/bl…https://www.telegraaf.nl/nieuws/11591…https://www.nrc.nl/nieuws/2020/09/10/…https://www.youtube.com/watch?v=wqwVL…​MINDER WEERGEVEN